Master ICAC_logos institucionals junts

El Màster Interuniversitari en Arqueologia Clàssica (l’únic d’aquest tipus que hi ha a l’Estat espanyol) l’organitzen la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC).

L’únic màster interuniversitari en arqueologia clàssica que hi ha a l’Estat espanyol

Aquest màster ofereix als estudiants una formació metodològica i específica en les principals línies de recerca en arqueologia protohistòrica, grecoromana i de l’antiguitat tardana, centrades en els estudis de les societats mediterrànies antigues.

Inscripcions

Des de l’1 de febrer fins al 15 de maig de 2019 estarà obert el primer termini d’inscripció al Màster (curs 2019/2020).

Una vegada finalitzi el primer període de preinscripció el proper 15 de maig, s’obrirà un segon període del 16 de maig al 19 de juliol si hi ha places vacants.

Vídeo promocional:


Informació i contacte:
  • Secretaria de formació avançada de l’ICAC

Telèfon: 977 249 133

Correu electrònic: agallego@icac.cat

  • Oficina d’Atenció al Màster (URV)

Telèfon: 977 779 944

Correu electrònic: postgrau@urv.cat


 

La participació de l’ICAC en el màster ofereix l’oportunitat de conèixer un centre de recerca, col·laborar amb diferents equips de recerca, formar part de treballs de camp, fer pràctiques i iniciar-se en la investigació a través de l’accés al Doctorat en Arqueologia Clàssica.

El màster, de 90 crèdits, compta amb un equip de professorat altament qualificat de les tres institucions que l’impulsen, la URV, la UAB i l’ICAC.

75

Facebook del Màster en Arqueologia Clàssica (URV/UAB/ICAC)