Oferir als estudiants una formació metodològica i específica en les principals línies de recerca en arqueologia protohistòrica, grecoromana i de l’antiguitat tardana, centrades en els estudis de les societats mediterrànies antigues.

Aquest és l’objectiu de l’únic màster en arqueologia clàssica interuniversitari que hi ha a l’Estat espanyol i que organitzen Universitat Rovira i Virgili (URV), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC).

Inscripcions

Des de l’1 de març al 30 de maig del 2017 (primer termini)

De l’1 de juny al 21 de juliol del 2017 (segon termini)

De l’1 al 19 de setembre del 2017 (tercer termini)

Més informació

La participació de l’ICAC en el màster ofereix l’oportunitat de conèixer un centre de recerca, col·laborar amb diferents equips de recerca, formar part de treballs de camp, fer pràctiques i iniciar-se en la investigació a través de l’accés al Doctorat en Arqueologia Clàssica.

El màster compta amb un equip de professorat altament qualificat de les tres institucions que l’impulsen, la URV, la UAB i l’ICAC.

Amb una càrrega de 90 crèdits, el Màster es va iniciar el curs 2013-2014 amb un pla d’estudis renovat i el curs 2017-2018 se n’impartirà la cinquena edició. El pla vell, però, data del curs 2006-2007. En total, doncs, ja s’han impartit un total d’11 edicions ininterrompudes del Màster en Arqueologia Clàssica.

Facebook del Màster en Arqueologia Clàssica (URV/UAB/ICAC)