Presentació del llibre «El puerto de Tarraco en época romana (s. II aC – III dC). Fuentes, historiografía y arqueología»

Fecha:02/10/2019
Hora: 19 h
Arxiu del Port de Tarragona
Tarragona (carrer d'Anselm Clavé, 2)
Organiza: Servei de Publicacions del Port de Tarragona

El Servei de Publicacions del Port de Tarragona presenta el llibre El Puerto de Tarraco en época romana (siglos II aC -III dC) fuentes, historiografía y arqueología, de Patrícia Terrado, investigadora adscrita a l’ICAC.

Aquesta obra és el resultat de la tesi doctoral que la Patrícia Terrado va defensar a l’ICAC el passat gener de 2018. La tesi, Portus Tarraconis. El puerto de Tarraco en época tardorrepublicana y altoimperial. Fuentes, historiografia y arqueología, es va dur a terme sota el programa de doctorat ICAC-URV-UAB, amb un contracte de Formació de Personal Investigador concedit pel Ministeri d’Economia i Competitivitat. Va ser dirigida per Joaquín Ruiz de Arbulo (URV-ICAC) i Diana Gorostidi (URV-ICAC).

La presentació del llibre serà el proper dimecres 2 d’octubre, a les 19 h, a l’Arxiu del Port de Tarragona (c/Anselm Clavé, 2). La presentació anirà a càrrec de Joaquín Ruiz de Arbulo.

L’acte forma part de la programació d’actes del Dia Marítim Mundial.