La decoració de la vil·la romana dels Munts: escultura i revestiments parietals

L'investigador de l'ICAC Julio César Ruiz en una activitat anterior del Cicle Recerca en curs (març de 2019). Foto: MNAT
Fecha:09/10/2019
Hora: 18:00 h
Vil·la romana dels Munts
Altafulla (passeig del Fortí, s/n)
Organiza: ICAC, Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Continua el programa del Cicle Recerca en curs, que té com a voluntat difondre els programes de recerca que s’estan duent a terme al MNAT.

Dimecres 9, a les 18 h, és el torn de la xerrada divulgativa “La decoració de la Vil·la romana dels Munts: escultura i revestiments parietals”, amb la participació de les investigadores de l’ICAC Anna Gutiérrez Garcia-Moreno Laura Galan, que ens parlaran dels revestiments parietals (marbres i altres pedres decoratives) que podem observar al jaciment, i el també investigador de l’ICAC Julio César Ruiz, que ens parlarà de la decoració escultòrica de la vil·la.

L’activitat tindrà el format de visita guiada.

Vil·la romana dels Munts. Foto cedida: MNAT
Vil·la romana dels Munts. Foto cedida: MNAT

El Cicle Recerca en curs, organitzat pel MNAT en col·laboració amb l’ICAC, es planteja com un espai d’intercanvi d’idees i divulgació de projectes al voltant del patrimoni romà en un format dinàmic, intentant acostar al públic no només especialitzat projectes de recerca aplicats al territori de Tàrraco.