Festa de la Ciència 2021

Fecha:13/06/2021
Hora: A partir de les 18.30 h
Parc de la Barceloneta
Barcelona
Organiza: Ajuntament de Barcelona (Àrea de Cultura, Ciència, Educació i Comunitat; Institut de Cultura de Barcelona)

Del 8 al 13 de juny, Barcelona acull la segona edició de la Biennal Ciutat i Ciència, el gran esdeveniment organitzat des de l’Ajuntament de Barcelona que vol apropar el coneixement científic a la ciutadania i convidar-la a ser-ne protagonista.

Enguany, a les més de 100 activitats programades per les comissàries, comissaris i diverses organitzacions se sumen les 120 propostes de la Festa de la Ciència i les 30 de la +Biennal.

En total, aquesta edició porta a 40 espais de tota la ciutat més de 250 activitats i la participació de 300 ponents, de diferents branques del coneixement, per descobrir com ens enfrontarem els reptes d’aquest segle, pensar-lo i explorar els seus límits.

La Festa de la Ciència

El diumenge 13 de juny, el colofó de la Biennal el posa la catorzena edició de la Festa de la Ciència, que enguany se celebrarà al front marítim, concretament a diversos espais del parc de la Barceloneta, a La Fàbrica del Sol, al PRBB i a l’Institut de Ciències del Mar.

La Festa portarà a aquests espais tallers, demostracions, itineraris, microxerrades, visites guiades i espectacles per a infants, joves i adults, amb la voluntat d’apropar encara més la ciència a la ciutadania. La Festa és el resultat del treball conjunt i les propostes d’universitats, centres de recerca, altres institucions científiques i les empreses i professionals de la divulgació.

Reserva la teva entrada!

La investigadora predoctoral de l’ICAC Maria Rueda (equip Aecma) participa en aquesta edició de la Festa de la Ciència, amb un taller sobre dones i ciència, en l’espai El món invisible


Dones i ciència

A càrrec de Maria Rueda Prunell, Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC).

Quines dones científiques coneixes? Aprofita aquesta oportunitat per descobrir en pocs minuts algunes de les científiques més importants al llarg de la història. Mentre jugues, les podràs posar cara i aprendràs quines foren les seves principals aportacions a la ciència.

Edat recomenada: de 6 a 12 anys.


 

Activitat presencial (amb inscripció prèvia): RESERVA LA TEVA ENTRADA!

BC21 - Festa de la Ciència - 1024x512