Butlletí de l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica
Archeonea · Novembre 2018 · Núm. 85
 
 

Tarraco Biennal - 4t Congrés Internacional d'Arqueologia i Món Antic

42_4TarBiennal_4  

Arriba una nova edició del Congrés Internacional d'Arqueologia i Món Antic, Tarraco Biennal (del 21 al 24 de novembre), amb forta participació d'investigadors i investigadores de l'ICAC.

 
 
 
 
 

Presència de l'ICAC al Portal de la Recerca de Catalunya

8 grups de recerca i 90 investigadors i investigadores consten al PRC com a membres de l'ICAC, des que l'Institut va passar a formar part del Portal, el juny de 2018. Hi apareixen en un total de 1.413 publicacions i 120 projectes de recerca.

 
 
 
 
 

Difusió del projecte InterArPa

Workshop InterArPa  

Hèctor A. Orengo i Josep Maria Palet, investigadors del Grup de Recerca en Arqueologia del Paisatge (ICAC) organitzen, del 30 d’octubre al 9 de novembre, unes sessions de treball al voltant de la computació arqueològica avançada, en el marc del projecte I+D InterArPa.

 
 
 
 
 

Nova investigadora predoctoral FPU

Donem la benvinguda a la Karen Fortuny Mendo, que s'ha incorporat el 29 d'octubre a l'ICAC com a investigadora FPU per a desenvolupar la seva tesi doctoral, Arquitectura de la Antigüedad tardía en el nordeste hispánico: procesos, técnicas y materiales edilicios de una sociedad en transformación, sota la direcció del Dr. Josep Maria Macias (ICAC).