Primera circular del congrés internacional LRCW7

7th International Conference on Late Roman Coarse Wares, Cooking Wares and Amphorae in the Mediterranean: Archaeology and Archaeometry (LRCW 7)

First call

 

L’organització del Congrés Internacional LRCW vol anunciar que la propera edició tindrà lloc del 15 al 19 d’octubre de 2019, a València, Riba-roja de Túria i Alacant.

El congrés l’organitzen l’Ajuntament de València (Secció d’Investigació Arqueològica Municipal de València), l’Ajuntament de Riba-roja de Túria (III Jornades d’Arqueologia de Riba-roja), l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) i l’Equip de Recerca Arqueològica i Arqueomètrica de la Universitat de Barcelona (ERAAUB), en col·laboració amb el Museu d’Arqueologia (MARQ) d’Alacant, el Museu de Prehistòria de València i la Universitat de Teologia de València.

L’ICAC forma part del Comitè local d’organització (Josep Maria Macias), del Comitè científic local (Ramon Jàrrega) i de la secretaria local (Karen Fortuny, Esperança Huguet, Ada Lasheras, Francesc Rodríguez i Ana Isabel Gallego).

Resums

Les persones interessades en participar en el congrés poden contactar amb l’organització de la LRCW7 mitjançant l’adreça Lrcw7conference@gmail.comEl termini per a presentar resums finalitza el 30 d’abril de 2019.

Més informació

Durant el congrés els participants tindran l’oportunitat de visitar diversos jaciments arqueològics i examinar ceràmica romana tardana de diferents parts de la Mediterrània. L’organització d’aquestes i altres activitats oferiran l’oportunitat de familiaritzar-se amb la producció de ceràmica del període tardà i l’Antiguitat tardana a Hispània.

 

COMPARTEIX: