Oberta la inscripció al Curs d’Arqueologia “Ciutat romana de Iesso”

El 8 de juliol de 2019 s’iniciarà la tretzena edició del Curs d’arqueologia  ciutat romana de Iesso a Guissona, que organitzen el Museu de Guissona i la UAB amb la participació de l’ICAC, l’Ajuntament de Guissona i l’Institut d’Estudis Catalans.

Durant dues setmanes (del 8 al 19 de juliol) estudiants, llicenciats, graduats o interessats en el món de l’arqueologia podran excavar part de la ciutat romana de Iesso, tot aprofundint en la recerca arqueològica i en el procés de romanització a la Catalunya interior.

Participa-hi!

El programa del curs inclou pràctiques de camp al parc arqueològic de Iesso (Guissona), conferències, visites guiades a diferents espais i jaciments, i activitats pràctiques (com neteja i siglatge de material arqueològic).

Consulta aquí el programa complet del curs.

Inscripció

La inscripció es fa a través de la secretaria del Museu de Guissona. Consulteu les condicions a la web del curs.

Beques

La Universitat Autònoma de Barcelona podrà concedir beques que donen dret a la matrícula gratuïta del curs destinades a alumnes del Grau d’Arqueologia (UAB) i del Màster interuniversitari en Arqueologia Clàssica (UAB-URV-ICAC). La concessió de la beca es farà mitjançant l’avaluació de l’expedient acadèmic i del curriculum vitae dels candidats i es comunicarà als interessats abans del 30 de juny.

Curs Arqueologia Guissona 2019_programa

 

 

COMPARTEIX: