Inscripcions obertes al curs «La rehabilitació del patrimoni: intervenir i viure amb el patrimoni»

Foto cedida: COATT

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COATT), amb col·laboració amb l’ICAC i l’Escola d’Arquitectura de la URV organitzen el curs de formació tècnica «La rehabilitació del patrimoni: intervenir i viure amb el patrimoni».

El programa del curs dona una visió clara i integradora de l’ampli ventall de tècniques d’intervenció que formen part de la gestió del patrimoni arquitectònic històric. És una oportunitat per conèixer tècniques i professionals, amb una aproximació multidisciplinària que vol abastar els camps de coneixement de l’arquitectura, l’arquitectura tècnica, l’arqueologia, l’enginyeria, la restauració i altres camps vinculats al sector de la construcció i el patrimoni.

Inscripcions

S’exploraran eines vàlides, aplicables i adaptables a les necessitats de diferents tipus d’intervenció en el patrimoni, ja sigui a escala de gran monument com en petits espais privats ubicats en edificis d’interès cultural.

El curs està format per quatre mòduls, en format seminari.

  1. Seminari 1 (6 sessions). «La restauració monumental». Del 2 d’octubre al 6 de novembre. Sala d’actes del COATT. Inscripció 270 €. Inscripció reduïda per a associats ICAC, col·legiats COAATT i estudiants URV (189 €).
  2. Seminari 2 (sessió única). «Documentar per intervenir». 13 de novembre. Sala d’actes del COATT. Inscripció gratuïta (places limitades).
  3. Seminari 3 (sessió única). «Diagnosi per la imatge». 20 de novembre. Sala d’actes del COATT. Inscripció gratuïta (places limitades).
  4. Seminari 4 (sessió única). «Intervenció al patrimoni: visites tècniques i taula rodona». 27 de novembre. Sala d’actes de l’ICAC. Inscripció gratuïta (places limitades).

Consulteu el programa complet del curs i el detall de cada seminari.

Inscripcions

Més informació

Contacte: formacio@apatgn.org / 977 212 799 (extensió 6)

COMPARTEIX: