Comença el curs 2019-2020 del Màster interuniversitari en Arqueologia Clàssica

Ja ha començat el nou curs acadèmic del Màster interuniversitari en Arqueologia Clàssica (2019-2020). Les classes s’imparteixen al Campus Catalunya de la URV, a l’ICAC i la Facultat de Lletres de la UAB.

A l’ICAC, la investigadora ICREA-ICAC Carme Belarte ha assumit la coordinació acadèmica del màster a l’Institut.

El Màster interuniversitari en Arqueologia Clàssica -únic màster en arqueologia clàssica a l’estat espanyol- ofereix una formació metodològica i específica en les principals línies de recerca en arqueologia protohistòrica, grecoromana i de l’antiguitat tardana, centrades en els estudis de les societats mediterrànies antigues.

Concretament, dins del programa es defineixen tres línies prioritàries d’aprofundiment a les que l’estudiant té l’ocasió d’acostar-s’hi des d’una formació bàsica, metodològica, tecnològica i avançada.

  1. Arqueologia del paisatge i estudis de territori.
  2. Arqueologia de l’arquitectura antiga, ciutats i assentaments.
  3. Arqueologia de la cultura material i les produccions artístiques.

 

Eva Subías, investigadora i professora de la URV, a la seu de l'ICAC (2016)
Eva Subías, investigadora i professora de la URV, a la seu de l’ICAC (2016)

El màster compta amb un equip de professorat altament qualificat de les tres institucions que l’impulsen: la URV, la UAB i l’ICAC.

 

 

La professora de la URV Eva Subías, investigadora adscrita a l’ICAC, és la coordinadora del Màster interuniversitari en Arqueologia Clàssica.

 

El caràcter interinstitucional del màster en què participen la URV, la UAB i l’ICAC permet oferir docència en un ampli ventall de matèries de recerca especialitzada, de forma que l’alumne pot conèixer les diferents vessants de l’arqueologia. A més de la formació acadèmica teòrica, es potencia també l’aprofundiment en les tècniques de laboratori i en els recursos informàtics.

Descarregueu-vos la fitxa resum del màster

Consulteu el Pla d’estudis i el professorat del màster

Tota la informació a la web del màster i a la web de l’ICAC

 

COMPARTEIX: