Presentació dels TFM del Màster Interuniversitari en Arqueologia Clàssica

Llicència de Creative Commons
D'esquerra a dreta, Elías Serrano, Sandra Cano, Carme Codina, Álvaro Espigales i Noemí Escayola

Cinc estudiants de segon curs del Màster Interuniversitari en Arqueologia Clàssica (URV-UAB-ICAC) han fet la presentació pública dels seus treballs de fi de màster (TFM).

Els candidats a màster han plantat cara als nervis i han superat la prova satisfactòriament.

Cada aspirant ha disposat de 20 minuts per a la seva presentació oral i s’ha acompanyat d’una presentació amb diapositives per mostrar i resumir els resultats de la seva recerca.

En general, els membres de la Comissió d’avaluació dels TFM han destacat la feina feta pels estudiants, que han demostrat tenir habilitats en la cerca d’informació i en les tasques d’anàlisi de fonts i materials. També s’ha fet menció a les aportacions científiques que destil·len els treballs, fet que no sempre es produeix en aquesta mena d’exercicis.

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/"><img alt="Llicència de Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-sa/4.0/80x15.png" /></a><br /><span xmlns:dct="http://purl.org/dc/terms/" property="dct:title">Presentacions TFM juny 2019</span> de <a xmlns:cc="http://creativecommons.org/ns#" href="www.icac.cat" property="cc:attributionName" rel="cc:attributionURL">ICAC</a> està subjecta a una llicència de <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/">Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons</a>
Llicència de Creative Commons

El debat l’han protagonitzat els membres de la Comissió d’avaluació però també els tutors que han fet el seguiment dels TFM durant el curs. El col·loqui ha servit per esclarir aspectes concrets dels treballs, aportar informació complementària a la presentació i explicar els criteris que s’han seguit en l’elaboració dels treballs.

La Comissió d’avaluació informarà aviat del resultat de les seves deliberacions.

 

Els TFM que s’han presentat han estat, en aquest ordre:

  1. El Códice 137 del colegio de España en Bolonia: Una aproximación arqueológica. Sandra Cano. Directors del TFM: Diana Gorostidi i Manuel Parada López de Corsela.
  2. Pompa cerimonial i culte a Nèmesi a l’amfiteatre de Tàrraco. Carme Codina. Director del TFM: Joaquín Ruiz de Arbulo.
  3. El programa decoratiu del fòrum de ‘Iulia Lybica’ (Llívia, La Cerdanya). L’ús del marbre i altes roques. Noemí Escayola. Directores del TFM: Anna Gutiérrez i Isabel Rodà.
  4. Cens epigràfic dels esclaus de Tarraco. Álvaro Espigales. Directora del TFM: Diana Gorostidi.
  5. El sarcófago de plomo del museo Castell-Cartoixa de Vallparadís (Terrassa). Elías Serrano. Director del TFM: Joaquín Ruiz de Arbulo.

 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/"><img alt="Llicència de Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-sa/4.0/80x15.png" /></a><br /><span xmlns:dct="http://purl.org/dc/terms/" property="dct:title">Sala d'actes de l'ICAC, presentació TFM, juny 2019</span> de <a xmlns:cc="http://creativecommons.org/ns#" href="www.icac.cat" property="cc:attributionName" rel="cc:attributionURL">ICAC</a> està subjecta a una llicència de <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/">Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons</a>
Llicència de Creative CommonsSala d’actes de l’ICAC, en un moment de la presentació d’Elías Serrano 

 

COMPARTEIX: