Lliurament dels Premis Tarragonès 2018 (àmbit Investigació) a Patricia Terrado

El Consell Comarcal del Tarragonès va celebrar, el passat 5 de desembre, l’acte de lliurament del Premis Tarragonès 2018.

En l’àmbit d’Investigació, el Consell va lliurar el premi VINTENA BECA D’INVESTIGACIÓ LUCIUS LICINIUS SURA a la investigadora adscrita postdoctoral de l’ICAC Patricia Terrado.

La Beca s’atorga a un projecte de treball que es refereixi a la comarca amb l’objectiu d’anar configurant la història dels nostres municipis. El premi són 2.450 € i la publicació del treball a la col·lecció Els llibres del Consell.

El jurat va acordar concedir la beca al projecte Els ports antics de Tarraco. Embarcadors, ports i platges del litoral tarragoní en època romana (s. II aC – III dC) de Patricia Terrado Ortuño.

Va lliurar la beca el Sr. Josep Bertran, Responsable de Comunicació de Repsol.

L’acte de lliurament, que es fa cada any en un municipi diferent de la comarca, es va fer al Teatre del Morell. El va presentar el periodista Ricard Lahoz i va comptar amb un concert de GUILLEM ANGUERA QUARTET.

 

 

En els àmbits de Creació i Difusió, es va lliurar també el Divuitè Premi de Creació Lucius Anneus Florus, a l’artista Josep Royo, i el Divuitè Premi de Difusió Eutyches, al senyor Joan Josep Marca Torrents, a títol pòstum.

Més informació

COMPARTEIX: