Inaugurades les XI Jornades de Joves Investigadors en Arqueologia (JIA) a Tarragona

D'esquerra a dreta, Aitziber González, Juan Manuel López García, Joan Gómez Pallarès, Francesc Rodríguez Martorell i Joaquín Ruiz de Arbulo.

Avui s’han inaugurat les XI Jornades de Joves en Investigació Arqueològic (JIA) a l’Aula Magna de la Facultat de Lletres de la URV (Campus Catalunya, Tarragona). La trobada dura fins al dissabte 12 de maig i té com a tema central “Migracions, recursos i noves dinàmiques”.

La reunió aplega 163 assistents, 149 comunicacions en 23 sessions i 241 firmants. Els joves investigadors provenen de tot l’Estat espanyol, Portugal, Itàlia, França i també Mèxic.

Programa

A l’acte hi han assistit el director de l’ICAC, Joan Gómez Pallarès; el catedràtic d’Arqueologia de la URV i investigador de l’ICAC Joaquín Ruiz de Arbulo, i els membres del Comitè científic de les JIA Aitziber González i Juan Manuel López García (IPHES), a més de Francesc Rodríguez Martorell, president de l’Associació de Joves Investigadors d’Arqueologia de Tarragona-AJIAT i investigador predoctoral de l’ICAC.

L'Aula Magna de la URV durant la inauguració.
L’Aula Magna de la URV durant la inauguració.

Les JIA tenen l’objectiu de fomentar la discussió, el contacte i l’actualització entre els investigadors novells de la península Ibèrica que es dediquen a l’arqueologia i encara no han llegit la tesi doctoral.

Estan organitzades per l’AJIAT, amb el suport de l’IPHES, l’ICAC, l’ICRPC i la URV.

Membres del Comitè organitzador de la JIA 2018 a Tarragona.
Membres del Comitè organitzador de la JIA 2018 a Tarragona.

 

COMPARTEIX: