Presentació de les actes de la tercera edició del congrés Tarraco Biennal

Fragment del cartell del congrés, el tercer de la Tarraco Biennal.

El dilluns 27 de novembre a les 19 hores es presenten les Actes de 3r Congrés Internacional d’Arqueologia i Món Antic. La glòria del circ: curses de carros i competicions circenses al Museu Bíblic Tarraconense (carrer de les Coques, 1-C).

Invitació a la presentació

En el transcurs de l’acte s’anunciarà el tema del proper Congrés, que alhora serà també la VII Reunió d’Arqueologia Cristiana Hispànica. Tindrà per tema “El cristianisme a l’Antiguitat Tardana. Noves perspectives” i es farà entre el 21 i el 24 de novembre del 2018, notícia que ja s’ha presentat a la premsa el mateix dia al matí.

Roda de premsa del 27 de novembre al matí, amb Joaquín Ruiz de Arbulo (URV-ICAC), Andreu Muñoz (Museu Bíblic) i Joan Josep Marca (Fundació Privada Mútua Catalana).
Roda de premsa del 27 de novembre, amb Joaquín Ruiz de Arbulo (URV-ICAC) (esquerra), Andreu Muñoz (Museu Bíblic) i Joan Josep Marca (Fundació Privada Mútua Catalana).

54.44Clourà l’acte el president de l’Institut d’Estudis Catalans, Joandomènec Ros, amb una breu conferència sobre “El mar de Tarragona fa dos mil·lenis”.

El llibre, de 322 pàgines, aplega les aportacions a la tercera edició del congrés Tarraco Biennal, que va tenir lloc a Tarragona el novembre del 2016.

L’ICAC forma part del Comitè científic d’aquest congrés i ha tingut cura de l’edició de les actes.

 

COMPARTEIX: