X Curs d’arqueologia de Guissona aquest juliol

Aquest estiu s’organitza novament el Curs d’arqueologia de Guissona Ciutat romana de Iesso.

Aquesta desena edició del curs té lloc del dilluns 4 al divendres 15 de juliol en aquest municipi de la Segarra. La preinscripció està oberta fins al 31 de maig.

Durant quinze dies estudiants, llicenciats i interessats en l’arqueologia podran participar en el provés d’excavació d’una ciutat romana i aprofundir en la recerca i el procés de romanització de la Catalunya interior.

El curs consisteix en pràctiques de camp al parc arqueològic de la ciutat romana de Iesso, a més d’activitats complementàries i científiques, com ara conferències.

Coorganitzat per l’ICAC, de l’Institut hi participen a part del Josep Guitart, director d’arqueologia de la ciutat romana de Iesso: Esther Rodrigo i Núria Romaní com a professores i Ada Cortés i Josep M. Macias com a conferenciants.

  • Preu: 150 € (inclou: assegurança, allotjament, esmorzar, dinar, trasllats al jaciment, classes pràctiques i teòriques, conferències i visites culturals)
  • Places limitades
  • Organitza: Patronat d’Arqueologia de Guissona, Universitat Autònoma de Barcelona, Institut Català d’Arqueologia Clàssica.
  • Més informació: Museu de Guissona

43_iesso16_cartell

COMPARTEIX: