Seminari al MAC “Visions del patrimoni enològic”

L’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) organitza l’11 de novembre a la seu del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Barcelona el seminari “Visions del patrimoni enològic: el vi a l’antiga Grècia i a l’actualitat”.

Programa

L’activitat forma part dels seminaris anuals de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural i s’integra en el marc de l’exposició “El vi grec” al Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC). Està coorganitzada amb el MAC, l’ICAC i Iberia Graeca.

L’objectiu de la jornada és debatre, reflexionar i opinar sobre el món del vi i conèixer l’empremta que ha deixat la seva producció i consum a l’antiguitat, sense oblidar la visió,  característiques i percepcions del mateix producte a l’actualitat.

El director de l’ICAC, Joan Gómez Pallarès, intervindrà en l’obertura de la jornada i també moderarà la sessió de la tarda, titulada “El consum del vi a l’actualitat. Diferències i similituds amb el consum actual del vi i dels antics grecs”.

Activitat gratuïta amb places limitades. Data límit d’inscripcions: 4 de novembre.

Més informació

Sobre l’exposició “El vi grec”, escolteu l’entrevista a Xavier Aquilué, comissari, i Joan Gómez Pallarès, director de l’ICAC (programa Toquem pedra a Tarragona Ràdio).

COMPARTEIX: