L’ICAC organitza la I Jornada de Joves Investigadors (JJI-ICAC)

Estudiants del màster llegint una inscripció al MNAT.

L’Institut organitza la I Jornada de Joves Investigadors de l’ICAC (JJI-ICAC) el dilluns 30 de novembre a la Sala d’actes de l’Institut.

Coordinada per Diana Gorostidi (URV-ICAC) i Jesús Carruesco (URV-ICAC), la trobada se centra en aquesta primera edició en “Fonts textuals i recerca arqueològica” i està oberta al públic en general.

Amb un total de  9 joves investigadors convidats, la jornada també inclou diversos debats, una conferència inaugural a càrrec de Joana Zaragoza (URV) i una taula rodona amb participació dels professors Joan Gómez Pallarès (ICAC-UAB) i Antoni González Senmartí (URV).

Programa

Aquestes Jornades de Joves Investigadors de l’ICAC pretenen oferir un àmbit d’intercanvi científic als investigadors joves en els diversos nivells del seu itinerari formatiu: des de l’elaboració del treball de màster fins a la consecució del títol de doctor.

Les jornades pretenen crear un espai de difusió científica en què els investigadors puguin exposar el progrés de la seva feina, plantejant i compartint problemàtiques metodològiques.

La jornada és oberta al públic però cal inscripció prèvia a l’adreça activitats@icac.cat.

COMPARTEIX: