“Viatge al passat!”, activitat per a alumnes de secundària

 

 

 

 

“Viatge al passat!” és un curs per a alumnes de secundària que es porta a terme entre l’octubre i el novembre del 2014. Es tracta d’una activitat dirigida a alumnes de 4rt d’ESO i Batxillerat que té com a principal objectiu apropar-los a la recerca arqueològica tant en el vessant prehistòric com en el clàssic.

 

El curs dura 3 hores i se n’ofereixen cinc sessions diferents, sempre un dimecres al matí, perquè en puguin gaudir el màxim de grups d’escolars:

 

Dates:

29 d’octubre

5 de novembre

12 de novembre

19 de novembre

26 de novembre

 

Horari: de 10 a 13 hores

 

 

“Viatge al passat!” neix en el marc de les sinèrgies establertes entre l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) i l’Institut de Paeloecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i dins de les activitats del programa Fem recerca de la URV.

 

Consisteix en una gincana en la què els alumnes visitaran primer les instal·lacions de l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) on se’ls donaran uns coneixements teòrics i rebran, a través d’un joc de pistes, unes restes materials preparades ad hoc que hauran de portar més tard a la seu de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC). Aquí, amb el suport d’uns monitors, els alumnes les hauran d’analitzar i estudiar per extreure’n tota la informació possible i reconstruir-ne la història.

 

Per a més informació cliqueu aquí.

 

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb:

 

– Marta Fontanals (IPHES): mfontanals@iphes.cat

– Gemma Fortea (ICAC): gfortea@icac.cat

 

 

COMPARTEIX: