Inaugurat el curs 2014 de Bojos per la Ciència

 

 

 

 

El dissabte 11 de gener va tenir lloc a l’Auditori de la Fundació Catalunya-La Pedrera l’acte inaugural del programa Bojos per la ciència 2014. L’acte va aplegar els 157 estudiants de batxillerat seleccionats, entre 991 candidats, del programa Bojos per la Ciència, un curs per estimular el talent científic per a joves estudiants de secundària organitzat per la Fundació Catalunya-La Pedrera.

 

Vegeu el vídeo i més fotos a Flickr.

 

La benvinguda i inauguració del programa va comptar amb la presència de Lluís Farrés, director de Coneixement i Recerca de la Fundació Catalunya-La Pedrera; Joan Guinovart, director de l’IRB Barcelona (Bojos per la Biomedicina); Jordi Galí, director del CREI (Bojos per l’Economia); Joan Gómez Pallarès, director de l’ICAC; Joaquim Nadal, director de l’ICRPC; Josep M. Fernández Novell, del Departament de Bioquímica i biologia molecular de la UB (Bojos per la Bioquímica); Miquel Àngel Pericàs, director de l’ICIQ (Bojos per la Química); i Josep M. Santos Fernández, director de La Salle-URL (Bojos per les Noves tecnologies).

 

L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica acollirà 20 estudiants en el marc del curs Bojos per l’Arqueologia, organitzat juntament amb l’IPHES (Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social) i l’ICRPC (Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural).

 

Dels 20 estudiants triats per participar al Bojos per l’arqueologia, 11 nois i 9 noies, provenen de les comarques barcelonines (13), de les de Girona (1), de les de Lleida (2) i de les de Tarragona (4).

 

Les sessions es realitzaran durant 18 caps de setmana d’aquest any, 6 caps de setmana a cada un dels tres centres:

 

– IPHES: a partir del dissabte 18 de gener

– ICAC: a partir del dissabte 5 d’abril

– ICRPC: a partir del dissabte 27 de setembre

 

 

COMPARTEIX: