Presentació dels materials grecs de les comarques de Lleida en el marc del projecte Iberia Graeca

 

 

 

 

Dimarts 18 de desembre a les 11.30 hores es presenten a la Sala d’Actes de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (Lleida) els materials grecs de les comarques lleidatanes. La recerca forma part del projecte de catalogació i digitalització dels materials grecs de la península Ibèrica que dirigeix el centre Iberia Graeca i en què participa l’ICAC.

 

Iberia Graeca està impulsat pel Ministeri de Cultura, a través del Museo Arqueológico Nacional, i pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través del Museu d’Arqueologia de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala (Girona).

 

Gràcies al contracte programa subscrit amb la Universitat Rovira i Virgili, l’ICAC disposa des del 2011 d’un investigador en formació, que és qui ja ha introduït a la base documental els materials grecs publicats dels jaciments ibèrics de les comarques de Tarragona. Ara treballa en els materials de les comarques de Lleida, cosa que ha permès iniciar la col·laboració amb l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

 

Vegeu més informació en aquesta la nota de premsa.

 

 

COMPARTEIX: