L’ICAC, amb el Camp d’Aprenentatge sobre monuments de Tàrraco

Del 9 al 13 de febrer va tenir lloc a l’Institut el Camp d’Aprenentatge de Tarragona per a professors de secundària i directors dels centres d’educació primària i secundària del Tarragonès. Les jornades, amb el títol L’estudi detallat dels principals monuments de Tàrraco i la seva aplicació didàctica, va constar de diverses conferències a càrrec del Dr. Josep Maria Macias (ICAC), la Dra. Anna Gutiérrez, la Dra. Marta Prevosti i la investigadora en formació també de l’ICAC Judit Ciurana.

Camp aprenentatge ICAC Camp aprenentatge ICAC

Aspecte de la sala d’actes de l’ICAC i, a la dreta, la directora de l’ICAC juntament amb Joana Virgili, del Campd’Aprenentatge.

L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica i el Camp d’Aprenentatge de la ciutat de Tarragona van oferir per segona vegada un curs de 30 hores al voltant d’un contingut temàtic específic i articulat a partir d’una presentació introductòria a càrrec de la senyora Isabel Rodà, directora de l’ICAC. En les sessions de treball es van presentar informacions sobre els principals monuments de Tàrraco i les intervencions arqueològiques que han patit al llarg del temps, a més de l’aplicació didàctica d’aquests coneixements.

COMPARTEIX: