La web ‘Campaments romans a Catalunya’ ja és accessible

 

 

 

 

Jaume Noguera en el moment que l’entrevistaven de TV3 per al
Telenotícies Comarques al Castellet de Banyoles (Tivissa).

 

Jaume NogueraLa web Campaments romans a Catalunya ja està activa i s’hi pot accedir des de la web de l’ICAC. Es tracta d’una web de divulgació confeccionada pel doctor en Arqueologia Jaume Noguera, invstigador postdoctoral Beatriu de Pinós de l’ICAC i professor de la UB. Noguera és el director del Projecte de recerca arqueològica sobre els campaments militars d’època republicana en el curs inferior de l’Ebre, actualment en execució.

 

L’objectiu d’aquest web és vincular el treball de camp i d’investigació històrica amb la divulgació dels resultats d’una manera senzilla i àgil, i convertir aquest espai en un lloc de discussió, d’intercanvi d’idees i de referència sobre la presència militar romana en el nostre territori.

 

La web forma part d’un projecte divulgatiu subvencionat per la V convocatòria d’ajuts per a projectes d’investigació o de difusió cultural de l’Institut Ramon Muntaner (IRM), sol·licitat pel Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), amb el suport del Museu Comarcal del Montsià (MCM).

 

Campaments romans a Catalunya aplega el fruit de quatre anys d’intervencions arqueològiques en dos campaments romans, la Palma i el Camí del Castellet de Banyoles (Tivissa). És una web en construcció i s’hi aniran afegint periòdicament més articles de referència, novetats, els resultats de les noves línies d’investigació, etc.

 

 

 

 

 

 

COMPARTEIX: