Consulta

Les persones que vulguin accedir a la consulta a sala del fons bibliogràfic de la biblioteca de l’ICAC i que no pertanyin a la comunitat universitària de la Universitat Rovira i Virgili (URV) hauran d’enviar aquest formulari per correu electrònic amb les seves dades personals i el motiu de la petició. Enviant el correu accepteu la política de privacitat.

La consulta del fons de recerca del centre de documentació generat per l’Institut és limitada i restringida.

Préstec

Acreditant ser membre de la comunitat universitària o d’una institució de recerca es pot accedir al servei de préstec del fons de l’ICAC amb aquestes condicions:

  • Estudiants de grau: 4 documents durant 7 dies.
  • Estudiants de màster i doctorat: 8 documents durant 30 dies.
  • Altres: 4 documents durant 7 dies.

Els membres de l’ICAC tenen accés també al servei Préstec Universitari Consorciat (PUC) i al servei de Préstec Interbibliotecari.

PUC

Consulteu les instruccions de consulta del servei.

  • In situ: podeu anar físicament a qualsevol biblioteca i fer préstec dels documents que tinguin disponibles al seu fons.
  • Peticions en línia a través del catàleg.
Préstec interbibliotecari

Es realitza mitjançant el Servei de Préstec Interbibliotecari i Obtenció de Documents de la URV i és un servei exclusiu per als membres de l’ICAC.

Informació bibliogràfica

El servei d’informació bibliogràfica ajuda a trobar els documents que es necessiten per a una recerca i dóna suport en la consulta dels diferents recursos electrònics.

Novetats

Consulteu les novetats bibliogràfiques de l’Institut en aquest novetats.

Subscriviu-vos enviant-nos un correu electrònic correu electrònic. Enviant el correu accepteu la política de privacitat.

Reprografia

Els usuaris disposen d’un servei de reprografia amb la possibilitat de realitzar còpies impreses i/o digitals dels fons bibliogràfics de la biblioteca. Els usuaris es comprometen a respectar en tot moment la legislació vigent respecte els drets d’autor.

Consulteu les tarifes

Préstec de materials i espais a la URV

Els membres de l’ICAC poden accedir al préstec de materials (ordinador portàtils, càmeres de fotografia i vídeo, gravadores d’àudio digital, trípodes, lectors de llibres digitals i equipaments de videoconferència), i al préstec d’espais (sales de treball en grup) de la URV.

Per accedir a aquesta tipologia de préstec haureu de presentar el carnet de l’ICAC i signar el formulari del servei de préstec del CRAI de la URV.

Per a més informació: