En aquest lloc web fem servir galetes (o cookies en anglès) perquè la teva visita sigui més àgil i per mesurar, de forma anònima per a tu, la navegació que fas al web.

Si continues navegant entendrem que acceptes l'ús de les galetes. Trobaràs informació completa sobre l'ús que fem de les galetes en aquest lloc web a la pàgina Política de cookies.

"Professors i ciència", programa amb participació de l'ICAC

 

 

 

La Dra. Euba fa mirar una mostra

de carbonet al microcopi.

 

L’ICAC ha participat aquest 2013 en la 4a edició del programa Professors i Ciència amb el curs “Identificació de paisatges culturals i iniciació als estudis paleoambientals”, dirigit pel Dr. Josep M. Palet i la Dra. Itxaso Euba.

 

La jornada, de 4 hores, va tenir lloc a les instal·lacions de l'ICAC el 17 d'abril amb una participació d'una dotzena de professors de secundària, la majoria de biologia.

 

La sessió va constar d'una part teòrica d'iniciació al concepte de paisatge cultural i a les disciplines paleobotàniques i geològiques per a l'estudi paleoambiental.

 

La part pràctica es fa fer al laboratori de l'ICAC (foto), on hi ha els microscòpics i les lupes que es fan servir per als estudis arqueobotànics.

 

El programa Professors i Ciència té la finalitat de permetre al professorat tenir contacte amb els centres de recerca i acostar la recerca actual als centres educatius.

 

 

L’ICAC és un consorci creat per

 

 

I un institut universitari adscrit a la URV

 


L’ICAC col·labora amb                 L’ICAC té el reconeixement