En aquest lloc web fem servir galetes (o cookies en anglès) perquè la teva visita sigui més àgil i per mesurar, de forma anònima per a tu, la navegació que fas al web.

Si continues navegant entendrem que acceptes l'ús de les galetes. Trobaràs informació completa sobre l'ús que fem de les galetes en aquest lloc web a la pàgina Política de cookies.

Altres programes de formació

 

Altres programes de formació

 

 

 

 

 

 

TEMPUS Project: Network for Post Graduate Masters in Cultural Heritage and Tourism Management in Balkan Countries (CHTMBAL) 517471 -TEMPUS-1-2011-1-IT-TEMPUS-JPCRDurant el mes de juliol de 2011 es va resoldre la convocatòria del programa europeu TEMPUS que convoca la Unió Europea per al finançament de projectes destinats a la millora de les  infraestructures i sistemes educatius de països no membres de la UE amb l’objectiu de subsanar les seves carències.

Gràcies a la resolució positiva d’aquests ajuts, l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica serà un dels membres executors del projecte “Network for Post Graduate masters in Cultural Heritage and Tourism Management in Balkan Countries” (TEMPUS PROGRAMME 517471-TEMPUS-1-2011-1-IT-TEMPUS-JPCR).

Aquest projecte que tindrà una durada de 3 anys i que s’iniciarà durant la propera tardor, està liderat per la Università "G. d'Annunzio" Chieti-Pescara amb la col·laboració de 9 centres universitaris i de recerca, entre els que hi ha l’ICAC.


El centres europeus participants son els següents:

1. “Alexander Moisiu” University of Durres- Albania [UAMD]
2.  Institut Català d’Arqueologia Classica- Tarragona- Spain  [ICAC]
3.  Instituti i Monumenteve te Kultures “Gani Strazimiri”- Tirana- Albania [IMK)
4. Antiquity of Southeastern Europe Research Centre University of Warsaw – Poland [OBA]
5. Economic Faculty Shkodër University “Luigj Gurakuqi” Shkodër- Albania [U-SH]
6. SVIMAP Network Napoli- Italia [SVIMAP]
7. World University Service Kosova Committee – Prishtine- Kosovo [WUS]
8. University of Prizren- Prizren- Kosovo [UPPZ]
9.  Università Telematica “Leonardo da Vinci” Torrevecchia Teatina – Italia [UNIdaV]
10. Alma Mater Studiorum Università di Bologna – Italia [UNIBO]L’objectiu principal d’aquest projecte és crear una xarxa de programes de postgrau sobre Patrimoni Cultural i Gestió Turística als països balcànics amb la finalitat de poder crear especialistas i gestors que ajudin a convertir el patrimoni cultural d’aquests països en un focus d’atracció turística que reverteixi positivament en la seva economia i transformació.

Aquest programa s’implantarà de manera pilot a la University of Shköder d’Albània i, més tard, un cop la xarxa estigui consolidada, s’aplicarà també a l’Alexander Moisiu University of Durres (Albània), a la World University Service Kosova Committee (Pristina, Kosovo) i a la University of Prizren (Kosovo).


En el marc d’aquest engrescador projecte, l’ICAC, a banda d’ajudar a dissenyar aquests nous plans d’estudis, serà l’encarregat  de la creació de la nova xarxa de Postgraus en Patrimoni Cultural i Gestió Turística als Balcans en promocionar la investigació i la formació avançada en àrees d'especial interès que siguin capaços de poder incloure en xarxes de treball europees i que puguin ajudar a aquests països a ser inclosos en la mesura del possible en el marc de la recerca europea.


L'ICAC durà a terme el desenvolupament de nous mètodes d'aprenentatge i de la tutorial intel·ligent en el Postgrau Pilot i el seguiment de la xarxa d'aquest projecte. Gràcies a la seva experiència en l'organització dels programes Internacionals de Postgrau, Màster i Doctorat, l'ICAC podrà assessorar i donar recomanacions sobre la implementació i la qualitat d'aquest projecte.

També participarà en la difusió d'aquesta xarxa, col·laborant en la publicació de fullets informatius, material promocional, cursos de formació i publicació dels resultats.  L’ICAC serà també la institució responsable de la difusió general d’aquesta xarxa, tant a nivell formatiu com informatiu.


 

L’ICAC és un consorci creat per

 

 

I un institut universitari adscrit a la URV

 


L’ICAC col·labora amb                 L’ICAC té el reconeixement