En aquest lloc web fem servir galetes (o cookies en anglès) perquè la teva visita sigui més àgil i per mesurar, de forma anònima per a tu, la navegació que fas al web.

Si continues navegant entendrem que acceptes l'ús de les galetes. Trobaràs informació completa sobre l'ús que fem de les galetes en aquest lloc web a la pàgina Política de cookies.

Estatuts de l'ICAC

 

L'Institut Català d'Arqueologia Clàssica és un centre públic de recerca creat per la Generalitat de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili, amb la participació del Consell Interuniversitari de Catalunya, que té com a finalitat la recerca, la formació avançada i la difusió de la civilització i cultura clàssiques.

 

L'Institut Català d'Arqueologia Classica és un consorci creat per l'Acord de Govern de la Generalitat de 2 de maig de 2000 (DOGC núm. 3143, de 19 de maig).

 

 

 

Resolució de 2 de maig de 2000, per la qual es fa públic l'Acord de Govern de la Generalitat de 2 de maig de 2000, pel qual s'aprova la constitució del consorci Institut Català d'Arqueologia Clàssica (DOGC núm3143 de 19/05/2003)

 

Anunci de l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica, sobre la modificació dels seus estatuts (DOGC núm. 4233 de 06/10/2004)

 

Text refós dels estatuts de l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica

L’ICAC és un consorci creat per

 

 

I un institut universitari adscrit a la URV

 


L’ICAC col·labora amb                 L’ICAC té el reconeixement