En aquest lloc web fem servir galetes (o cookies en anglès) perquè la teva visita sigui més àgil i per mesurar, de forma anònima per a tu, la navegació que fas al web.

Si continues navegant entendrem que acceptes l'ús de les galetes. Trobaràs informació completa sobre l'ús que fem de les galetes en aquest lloc web a la pàgina Política de cookies.

Préstec

 

- Intern

 

Usuaris interns són els investigadors, becaris i personal d’administració i serveis de l’ICAC.

 

- Extern

 

Acreditant ser membre de la comunitat universitària es pot accedir al servei de préstec:

  • Estudiants de grau: 4 documents durant 7 dies.
  • Estudiants de postgrau: 4 documents durant 30 dies.

 

Com a membre de la comunitat de la Universitat Rovira i Virgili es poden sol·licitar també reserves de documents a través del catàleg.

 

- Interbibliotecari

 

El préstec interbibliotecari es realitza mitjançant el Servei de Préstec Interbibliotecari i Obtenció de Documents de la URV.

  • Com a centre peticionari, tot el personal de l’ICAC té dret a demanar els documents que siguin d’interès per al desenvolupament de la seva feina o recerca.
  • Com a centre servidor, totes aquelles persones interessades en consultar un document pertanyent al nostre Institut hauran d’adreçar les seves peticions mitjançant els canals habituals al Servei de Préstec Interbibliotecari i Obtenció de Documents de la URV.

L’ICAC és un consorci creat per

 

 

I un institut universitari adscrit a la URV

 


L’ICAC col·labora amb                 L’ICAC té el reconeixement