En aquest lloc web fem servir galetes (o cookies en anglès) perquè la teva visita sigui més àgil i per mesurar, de forma anònima per a tu, la navegació que fas al web.

Si continues navegant entendrem que acceptes l'ús de les galetes. Trobaràs informació completa sobre l'ús que fem de les galetes en aquest lloc web a la pàgina Política de cookies.

Presentació

 

Biblioteca ICACEl Centre de documentació i biblioteca de l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica disposa d'un fons documental en constant actualització i creixement, integrat per monografies, publicacions periòdiques, audiovisuals i bases de dades.

 

Aquest fons, integrat en la seva majoria per novetats bibliogràfiques del món de l'arqueologia clàssica, disposa també de dues col·leccions molt significatives, el llegat del Dr. Pere de Palol, arribat a l'Institut l'any 2006 i la biblioteca i el llegat fotogràfic del Dr. Gustav A. Gamer, arribat a l'Institut el desembre de l'any 2010.

Biblioteca ICAC

 

Amb un espai de consulta ubicat a la primera planta de l'Institut, disposa de 16 punts de lectura i tres terminals per a l'accés a Internet i a diferents bases de dades.

 

És voluntat de l'Institut convertir Tarragona en un dels espais d’investigació especialitzats en Arqueologia Clàssica més importants del Mediterrani, es tablint vincles de col·laboració amb altres institucions especialitzades en recerca clàssica.

 

 

OBJECTIUS

 

El Centre de documentació es planteja els següents objectius per a un bon desenvolupament de la seva tasca:


  • Custodiar la informació científica generada per l’Institut.

  • Donar suport bibliogràfic a les diferents línies de recerca.

  • Ser un punt de referència per als investigadors en el desenvolupament de la seva activitat de recerca.

  • Cooperar amb altres biblioteques de centres especialitzats en arqueologia.

 

 

L’ICAC és un consorci creat per

 

 

I un institut universitari adscrit a la URV

 


L’ICAC col·labora amb                 L’ICAC té el reconeixement