En aquest lloc web fem servir galetes (o cookies en anglès) perquè la teva visita sigui més àgil i per mesurar, de forma anònima per a tu, la navegació que fas al web.

Si continues navegant entendrem que acceptes l'ús de les galetes. Trobaràs informació completa sobre l'ús que fem de les galetes en aquest lloc web a la pàgina Política de cookies.

Línies de recerca

Per línia de recerca s’entén una especialitat o camp de recerca fonamental en Arqueologia Clàssica. S’hi integren programes i projectes promoguts pel mateix ICAC i per les universitats, institucions i grups de recerca amb els quals se signin convenis de col·laboració.

 

Cada línia de recerca està regida per una Comissió de línia presidida pel director de l’ICAC. Aquestes comissions estan constituïdes per un investigador coordinador i un coordinador adjunt, i per altres investigadors especialistes en la temàtica objecte de la línia, ja siguin adscrits, mitjançant els compromisos corresponents amb universitats o altres centres de recerca, o contractats per l’ICAC.

 

La Comissió impulsa l’activitat científica, elabora l’estratègia de desenvolupament de la línia, proposa els objectius que cal assolir i vetlla pel seu compliment, fa el seguiment i l’avaluació dels programes i projectes, i genera les propostes d’activitats corresponents (seminaris, congressos, publicacions, etc.).

 

Les línies de recerca que, inicialment, han estat considerades pel Consell de Direcció de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica són les següents:

 

1.1 Arqueologia de la ciutat antiga

 

1.2 Arqueologia del paisatge, poblament i territori

 

1.3 Instrumentum domesticum. Materials i comerç en el món antic

 

1.4 Arqueologia clàssica i produccions artístiques

L’ICAC és un consorci creat per

 

 

I un institut universitari adscrit a la URV

 


L’ICAC col·labora amb                 L’ICAC té el reconeixement