Master ICAC_logos institucionals junts

El Màster Interuniversitari en Arqueologia Clàssica (l’únic d’aquest tipus que hi ha a l’Estat espanyol) l’organitzen la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC).

L’únic màster interuniversitari en arqueologia clàssica que hi ha a l’Estat espanyol

Aquest màster ofereix als estudiants una formació metodològica i específica en les principals línies de recerca en arqueologia protohistòrica, grecoromana i de l’antiguitat tardana, centrades en els estudis de les societats mediterrànies antigues.

Preinscripció oberta! 
Vols dedicar-te professionalment a la ciència arqueològica? T’interessa el patrimoni cultural? Vine a conèixer el nostre màster en Arqueologia Clàssica!

 

Professorat:

Belarte_Web ICREA 2019_retrat

Maria Carme Belarte

ICREA Research Professor i investigadora a l’ICAC. Responsable acadèmica del màster interuniversitari en Arqueologia Clàssica a l’ICAC.

La interdisciplinarietat i transversalitat del professorat del màster permet que els treballs de fi de màster (TFM) siguin codirigits per investigadors/es de diferents especialitats que es complementen entre si.

… Llegeix tota l’entrevista

Eva Subías, investigadora i professora de la URV, a la seu de l'ICAC (2016)
Eva Subías, investigadora i professora de la URV, a la seu de l’ICAC (2016)
Eva Subías

Professora agregada d’Arqueologia Clàssica a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i investigadora adscrita a l’ICAC

El caràcter interinstitucional del màster en què participen la URV, la UAB i l’ICAC permet oferir docència en un ampli ventall de matèries de recerca especialitzada, de forma que l’alumne pot conèixer les diferents vessants de l’arqueologia. A més de la formació acadèmica teòrica, es potencia també l’aprofundiment en les tècniques de laboratori i en els recursos informàtics.

Relació de professorat
Pla d’estudis
Horaris del Màster (1r i 2n curs)

 

Vídeo promocional:


Informació i contacte:
  • Secretaria de formació avançada de l’ICAC

Telèfon: 977 249 133

Correu electrònic: agallego@icac.cat

  • Oficina d’Atenció al Màster (URV)

Telèfon: 977 779 944

Correu electrònic: postgrau@urv.cat


 

La participació de l’ICAC en el màster ofereix l’oportunitat de conèixer un centre de recerca, col·laborar amb diferents equips de recerca, formar part de treballs de camp, fer pràctiques i iniciar-se en la investigació a través de l’accés al Doctorat en Arqueologia Clàssica.

El màster, de 90 crèdits, compta amb un equip de professorat altament qualificat de les tres institucions que l’impulsen, la URV, la UAB i l’ICAC.

75

Facebook del Màster en Arqueologia Clàssica (URV/UAB/ICAC)