Oferir als estudiants una formació metodològica i específica en les principals línies de recerca en arqueologia protohistòrica, grecoromana i de l’antiguitat tardana, centrades en els estudis de les societats mediterrànies antigues.

Aquest és l’objectiu de l’únic màster en arqueologia clàssica interuniversitari que hi ha a l’Estat espanyol i que organitzen Universitat Rovira i Virgili (URV), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC).

Des de l’1 de març fins al 30 de maig del 2017, oberta la preinscripció (curs 2017-2018)

Inscripcions

La participació de l’ICAC en el màster ofereix l’oportunitat de conèixer un centre de recerca, col·laborar amb diferents equips de recerca, formar part de treballs de camp, fer pràctiques i iniciar-se en la investigació a través de l’accés al Doctorat en Arqueologia Clàssica.

El màster compta amb un equip de professorat altament qualificat de les tres institucions que l’impulsen, la URV, la UAB i l’ICAC.

Amb una càrrega de 90 crèdits, el Màster es va iniciar el curs 2013-2014 amb un pla d’estudis renovat i el curs 2017-2018 se n’impartirà la cinquena edició. El pla vell, però, data del curs 2006-2007. En total, doncs, ja s’han impartit un total d’11 edicions ininterrompudes del Màster en Arqueologia Clàssica.

Facebook del Màster en Arqueologia Clàssica (URV/UAB/ICAC)