Presentació pública dels treballs de fi de màster (TFM) del curs 2018-19

Sala d'actes de l'ICAC. Imatge d'arxiu (2019)Llicència de Creative Commons
Date:09/09/2019
Time: 09:30 h
Sala d'actes de l'ICAC
Tarragona (plaça de'n Rovellat, s/n)
Organised by: ICAC

Dilluns 9 de setembre, a partir de les 09.30 h, a la Sala d’actes de l’ICAC, tindrà lloc la presentació pública dels treballs de fi de màster (TFM) presentats en segona convocatòria.

L’acte tindrà un format format de col·loqui i s’hi presentaran sis treballs:

  1. Estudi cronotipològic de les ceràmiques a mà del jaciment del Castellot de BolvirJoel Blanco Canal. Directors del TFM: Dra. Anna Gutiérrez Garcia-Moreno i Dr. Jordi Morera Camprubí.
  2. ‘Sua pecunia fecit': dedicantes femeninas de homenajes estatuarios en ‘Tarraco’. Teresa Buey Utrilla. Directora del TFM: Dra. Diana Gorostidi.
  3. Los monumentos funerarios tardorepublicanos en ‘Tarraco’. La reconstrucción de los monumentos funerarios tardorepublicanos del S.II-I d. C. en Tarragona. Xavier Faidella Guinea. Director del TFM: Dr. Joaquín Ruiz de Arbulo.
  4. Fortificacions i canvis en ‘oppida’ indígenes del nord-est de  la Citerior 125–75 a. de la n. e. Adrià Garcia Yzquiano. Director del TFM: Dr. César Carreras.
  5. Reconstrucció de la darrera fase d’ocupació al jaciment ibèric del turó del Vent (Llinars del Vallès, Vallès Oriental) a partir de les dades d’excavacions antiguesPau Menéndez Molist. Directora del TFM: Dra. Carme Belarte.
  6. Dinàmica de poblament i estructuració del territori a l’Alt Camp de la protohistòria (s. V aC) a l’època imperial (s. II): estat de la qüestió. Gisela Sánchez Galvany. Director del TFM: Josep Maria Palet.

 

Cada candidat comptarà amb vint minuts per a la presentació del seu treball. A continuació, es proposarà una discussió del treball amb el professorat, coordinadors acadèmics, tutors i estudiants presents a la sala.

És un acte obert al públic.

Us animem a assistir a les presentacions i, especialment si sou membres de la comunitat acadèmica, a participar en els debats que suscitin els treballs.