Xerrada de la investigadora Katie Tardio (Fulbright Research Fellowship)

Data: 22/05/2019
Hora: 13:00 h
Sala de reunions
ICAC, Tarragona
Organitza: ICAC

Sabíeu que tenim una becària Fullbright treballant a l’ICAC? Veniu a conèixer la Katie Tardio aquest dimecres, 22 de maig, a la 13 h a la sala de reunions de l’ICAC.

La Katie Tardio ens farà una xerrada sobre la seva trajectòria investigadora i el treball que està duent a terme a l’ICAC per a la seva tesi doctoral. El seu projecte versa sobre l’economia, les xarxes comercials i les preferències alimentàries en i al voltant de l’antiga ciutat de Tàrraco, la moderna Tarragona, durant el període romà primerenc. En concret, està treballant en l’anàlisi de restes de fauna de la Tàrraco romana i de les vil·les agrícoles contemporànies a l’interior de la ciutat per a avaluar millor com es subministrava i com funcionava la ciutat, i com van respondre les diferents classes socials a la influència romana.

Katie Tardio is a PhD Candidate in the Department of Classics at the University of North Carolina, Chapel Hill, where she also received her Masters in 2016. She received her B.A. from the University of California, Santa Barbara, in 2012, before earning a Post-Baccalaureate certificate in Classical Languages from UCLA in 2014. Katie is working at the ICAC under the supervision of Dr Colominas from September 2018 – December 2019, with funding from a Fulbright Research Fellowship, the Archaeological Institute of America, the University of North Carolina, and the Wenner-Gren Foundation. Over the years she has participated in archaeological projects in Spain, Greece, and Turkey. She primarily studies the archaeology of the Roman provinces with a special interest in the zooarchaeological analysis of foodways, trade, and urban development.

Katie Tardio_excavant