Oberta la preinscripció al Curs d’arqueologia “Ciutat romana de Iesso” (XIV edició)

El 6 de juliol de 2020 s’iniciarà la XIV edició del Curs d’arqueologia “Ciutat romana de Iesso”, al Parc Arqueològic de Guissona.

Del 6 al 17 de juliol estudiants, llicenciats, graduats o persones interessades en el món de l’arqueologia podran excavar part de la ciutat romana de Iesso, tot aprofundint en la recerca arqueològica i en el procés de romanització a l’interior de Catalunya.

El programa del curs inclou pràctiques de camp al parc arqueològic de Iesso (Guissona), conferènciesvisites guiades a diferents espais i jaciments, i activitats pràctiques (com neteja i siglatge de material arqueològic).

Consulta aquí el programa complet del curs.

Participa-hi!

Per a participar al XIV Curs d’arqueologia Ciutat romana de Iesso cal omplir la fitxa de preinscripció que trobareu a la web del Museu de Guissona i adjuntar el vostre expedient acadèmic i el vostre CV.

El termini de preinscripció finalitza el 9 de juny!

L’organització del curs comunicarà als sol·licitants el resultat del procés de selecció (data límit 16 de juny) i, en cas d’haver estat seleccionats, caldrà abonar les taxes de matriculació i enviar una còpia de la transferència bancària a la Secretaria del Curs abans del 30 de juny.

En cas de no satisfer les taxes de matriculació es perdrà la plaça. El preu del curs és de 150€ i inclou assegurança, allotjament, dietes, trasllats, classes teòriques i pràctiques, conferències i visites.

** A causa de la situació de risc provocada per la COVID-19, l’organització es reserva el dret a suspendre el curs si les autoritats sanitàries així ho recomanen. En aquest cas, les persones que s’hi hagin inscrit seran degudament informades i se’ls retornarà els diners abonats corresponents a l’import del curs. Pel mateix motiu, la programació del curs i les activitats previstes en aquesta programació poden estar subjectes a modificacions i/o anul·lacions si la situació ho requereix.**

 

CURS ARQUEOLOGIA IESSO 2020_Programa_p2

Beques

La Universitat Autònoma de Barcelona podrà concedir beques que donen dret a la matrícula gratuïta del curs destinades a alumnes del Grau d’Arqueologia (UAB) i del Màster interuniversitari en Arqueologia Clàssica (UAB-URV-ICAC). La concessió de la beca es farà mitjançant l’avaluació de l’expedient acadèmic i del curriculum vitae dels candidats i es comunicarà als interessats abans del 30 de juny.

Curs Iesso 2019
Imatge del Curs d’arqueologia a Iesso 2019. Foto: Museu de Guissona.

 

COMPARTEIX: