S’obre el termini per a presentar sol·licituds de la convocatòria 2020 d’investigador/a postdoctoral en formació a l’ICAC

Investigadors treballant al laboratori de l'ICAC. Imatge d'arxiu (© Projecte Digibers)

Ens plau informar-vos que el dilluns 8 de juny de 2020 s’ha publicat al DOGC l’anunci de la convocatòria per a la contractació de personal investigador postdoctoral en formació per al 2020 (codi 017.69).

ANUNCI de la convocatòria al DOGC

El terminis de la convocatòria per a presentar les sol·licituds queda fixat, doncs, de les 00.00 h del dia 9 de juny fins a les 24.00 h del dia 30 de juny (recordeu que el dia 24 de juny és festiu a Catalunya).

Hem actualitzat la informació a la pàgina web i hi ha disponible tota la documentació per a preparar les candidatures.

Com ja vam avançar, la convocatòria és per a dos contractes de recerca postdoctoral de formació (I7) de dos anys de durada, a l’ICAC. Els objectius de la convocatòria són:

✓ Impulsar la carrera investigadora de joves doctors i doctores.

✓ Reforçar els equips de recerca de l’ICAC.

✓ Promoure sinergies interinstitucionals entre l’ICAC i altres institucions de recerca nacionals i internacionals.

Llegiu aquí el Resum de la convocatòria

L’activitat investigadora serà coordinada per un investigador o investigadora de nivell R3 o R4 propi o vinculat de l’ICAC, amb qui la persona sol·licitant haurà conformat la memòria. La proposta de recerca haurà d’adequar-se a les línies o programes de recerca que duen a terme els equips de recerca de l’ICAC.

Llegiu aquí les bases de la convocatòria i la documentació relacionada:

 

El termini per a presentar candidatures serà de 15 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci d’aquesta convocatòria al DOGC (data pendent de confirmació).

 

COMPARTEIX: