Nova convocatòria per a la plaça de director/a de l’ICAC

Investigadors treballant al laboratori de l'ICAC. Imatge d'arxiu (© Projecte Digibers)
Des del 10 de setembre està oberta la convocatòria per a la plaça de director/a de l’ICAC.

El Consell de Direcció de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica va acordar, el proppassat 27 de juny de 2019, convocar la plaça de director/a de l’Institut, que ha estat coberta en funcions els darrers mesos.

D’ençà la seva inauguració, el 2002, l’ICAC ha comptat amb les direccions de Josep Guitart (2002-2006), Isabel Rodà (2007-2012), Joan Gómez Pallarès (2013-2018) i Josep Maria Palet (director en funcions des de 2018).

La posició de director/a de l’ICAC és la figura de màxima responsabilitat a l’Institut. S’encarrega de dirigir el dia a dia de la institució i l’execució dels acords del Consell de Direcció.

L’ICAC busca candidats/es amb una trajectòria d’excel·lència científica i el pensament innovador necessari per liderar una organització dinàmica. Cal disposar de doctorat (o títol comparable) i experiència en gestió de projectes internacionals. Es considerarà un valor afegit tenir coneixements sobre l’entorn científic espanyol.

El nomenament és per a un període de quatre anys, renovable a un màxim de vuit anys.

Les persones interessades han d’enviar un CV i una carta de presentació per correu electrònic al director del CERCA (applications@cerca.cat). Termini fins el 20 d’octubre de 2019.

Text complet de la convocatòria: Call for applications

COMPARTEIX: