L’ICAC participa a la primera edició de Pint of Science a Tarragona

Per primera vegada l’ICAC participa al Pint of Science, el festival de divulgació científica que se celebra del 14 al 16 de maig simultàniament a diversos països del món. En l’edició del 2018 també en forma part per primer cop la ciutat de Tarragona.

Pint of Science Tarragona comptarà amb la participació de 43 investigadors dels centres i instituts de recerca de la ciutat. De l’ICAC hi seran presents:

•    Anna Gutiérrez Garcia-M.: “Pedres que parlen” (14 de maig / vinateria Clot Martell)
•    Maria Jesús Ortega: “Camins d’història. El paisatge a través de l’arqueologia” (15 de maig / vinateria Clot Martell)
•    Daniela Soares Oliveira de Paulo i Karen Fortuny Mendo (estudiants del Màster en Arqueologia Clàssica): “De piedras a iglesias. ¿Cómo estudiamos la Arquitectura desde la Arqueología?” (15 de maig / bar Highland)
•    Enric Colom: “Excavando en el gran azul. La arqueología subacuática” (16 de maig / vinateria Clot Martell)

52_pint_cartell18L’objectiu del festival és oferir xerrades interessants i divertides sobre la recerca actual en un format accessible a tots els públics i en un ambient distès com són els bars. Els establiments que acolliran aquesta edició són La Cantonada, Highland i la vinateria Clot Martell a partir de les 19h. Consulta tota la programació aquí.

Horaris Pint of Science Tarragona

Si vols seguir el festival per les xarxes, segueix el compte de Twitter @divulgaTGN i les etiquetes #Pint18TGN i #Pint18ES.

Pint of Science va néixer l’any 2013 al Regne Unit amb una molt bona acollida i des de llavors no ha parat de créixer. El 2014 va fer el salt a nivell internacional afegint-s’hi països com Irlanda, França, els Estats Units i Austràlia. L’any 2015 va arribar a Espanya, el Brasil, Alemanya i Itàlia.

Enguany se’n pot gaudir a 21 països i a més de 300 ciutats. Tarragona serà a la llista per primera vegada.

COMPARTEIX: