Francesc Armanyà 300 anys: la Il·lustració a la Tarragona del segle XVIII

Llicència de Creative Commons

Activitats de commemoració dels 300 anys del naixement de l’eclesiàstic Francesc Armanyà (Vilanova i la Geltrú, 1718 – Tarragona, 1803).

Del 13 de novembre al 4 de desembre.

La investigadora postdoctoral Patricia Terrado fa una conferència a la Biblioteca Pública de Tarragona el dimarts dia 27 de novembre a les 19 h: “Tarragona des de l’aire. Plànols i gravats al segle XVIII i XIX”.

La presentació exposa com la Tarragona que visqué l’Arquebisbe Armanyà fou un escenari de canvis topogràfics deguts a grans reformes urbanístiques i a conflictes militars. Des d’una visió d’altura, veurem com va canviar l’orografia de la ciutat a través dels plànols i gravats a cavall del segle XVIII I XIX.

L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica, sota la coordinació de Diana Gorostidi, és una de les entitats organitzadores del cicle d’activitats, juntament amb la Biblioteca del Seminari Pontifici de Tarragona, la Biblioteca Pública de Tarragona, el Departament de Cultura, la Biblioteca-Hemeroteca Municipal, la Reial Societat Arqueològica Tarraconense i el Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili.

Més informació

 

COMPARTEIX: