First Practical Workshop on Advanced Computational Archaeology

Llicència de Creative Commons

Hèctor A. Orengo i Josep Maria Palet, membres del Grup de Recerca en Arqueologia del Paisatge (ICAC) organitzen, del 30 d’octubre al 9 de novembre, unes sessions de treball al voltant de la computació arqueològica avançada. És una de les activitats de difusió previstes en el projecte InterArPa, finançat pel programa I+D del MINECO (HAR2015-64636-P).

La primera edició del Workshop on Advanced Computational Archaeology s’adreça a arqueòlegs i arqueòlogues amb experiència en l’ús de teledetecció, SIG i altres eines geoespacials. Un entrenament pràctic intensiu que combina breus presentacions sobre temes específics amb llargues sessions pràctiques que permetran aprofundir en les tècniques de computació i comprendre la seva aplicació en diferents àrees i situacions d’estudi.


WorkshopInterArpA

Concretament, en les sessions pràctiques es provaran diverses tècniques de Machine Learning (Random Forest, SVM, CART…) i de Deep Learning, com ara les com Xarxes Neuronals per a la detecció i classificació de característiques arqueològiques.

MINECO

COMPARTEIX: