Col·loqui “Time Present and Time Past: Representations of the Past in Ancient Greece”

Llicència de Creative Commons

Els propers 5 i 6 de novembre tindrà lloc a Tarragona el col·loqui “Time Present and Time Past: Representations of the Past in Ancient Greece”. És una activitat organitzada per l’ICAC i la URV, en el marc del projecte de recerca “Mecanismes de representació del passat i dinàmiques de la performance a la Grècia antiga” (MICINN FFI2015-68548-P). Podeu descarregar el programa aquí.

La majoria de sessions es faran a la Sala d’actes de l’ICAC (Plaça d’en Rovellat, s/n, Tarragona), però també n’hi haurà a la Sala de Juntes del Campus Catalunya de la URV (Av. Catalunya, 35, Tarragona).

Entre les activitats programades podem trobar també un circuit turístic a la ciutat de Tarragona (6 de novembre, 11’45 h) i una actuació de l’actriu Fina Rius, amb l’espectacle Ismene (6 de novembre, 19 h).

El col·loqui compta amb la participació d’experts i expertes de diferents universitats i organismes d’Anglaterra, Mèxic, França, Itàlia i Catalunya:

Rosa ANDÚJAR (King’s College London), Bernardo BERRUECOS (UNAM, Mèxic), Silvia MILANEZI (Université Paris-Est Créteil), Jesús CARRUESCO (URV-ICAC), Xavier RIU (UB), Pilar GÓMEZ (UB), Teresa MAGADÁN (ICAC), Marta SANTOS (MAC-Empúries), Marta NICOLÁS (URV), Giambattista D’ALESSIO (Università degli Studi di Napoli Federico II), Sergi GRAU (UB-ICAC), Jaume PÒRTULAS (UB), Roger ALUJA (ICAC), Montserrat REIG (ICAC) i Joan Josep MUSSARRA (UB-ICAC).

 

 

COMPARTEIX: