Solcant la història rep la distinció Carles Miralles en els XXIV Premis Auriga

Imatge dels premiats, a l'Aula Magna de la UB. Foto: Revista Auriga.

El 4 d’abril l’ICAC ha rebut el Premi Carles Miralles en el lliurament dels XXIV Premis Auriga a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona.

El projecte Solcant la Història ha estat guardonat amb el premi Carles Miralles d’experiències docents relacionades amb el món clàssic, i s’ha concedit ex aequo a una altra experiència, “Les arrels del present”, de l’Escola Pau Delclòs de Tarragona.

Solcant la història és un projecte pioner adreçat a alumnes d’educació especial que ha coordinat l’ICAC, l’escola d’educació especial Solc i el Camp d’Aprenentatge de Tarragona, en col·laboració amb la revista Fet a Tarragona. Durant el curs 2015-2016, 32 nois i noies d’entre 7 i 20 anys “van solcar la història” participant en activitats teòriques i pràctiques per endinsar-los en el món de la investigació arqueològica.

premicm_auriga_24

Els premis Auriga els concedeix la revista Auriga, l’única publicació en català dedicada a la divulgació de la tradició clàssica a Catalunya.

En el decurs de l’acte, Magí Seritjol, director del festival romà Tarraco Viva, va impartir la conferència “La recreació històrica. Divulgar amb rigor”.

COMPARTEIX: