Jornada sobre els projectes ERC d’arqueologia

Benvinguda de Joan Gómez (esquerra), director de l'ICAC, i Lluís Rovira, director Fundació Institució dels Centres de Recerca de Catalunya (I-CERCA).

Amb motiu del seu desè aniversari, el Consell Europeu de Recerca (ERC) promou l’ERC Week entre els dies 13 i el 19 març 2017.

Des dels centres ICAC, ICRPC i IPHES del sistema CERCA ens afegim als actes de celebració amb l’organització d’una jornada temàtica sobre els projectes ERC d’arqueologia.

L’acte té lloc el 15 de març a les 16 hores a la Sala d’actes de l’ICAC. És obert a tothom amb inscripció prèvia.

Programa i inscripció

La jornada vol donar a conèixer les experiències del personal investigador que ha obtingut projectes finançats pel ERC (European Research Council) en els 10 anys del programa, i també per fomentar la participació de més científics en futures convocatòries.

Les presentacions abordaran aspectes relacionats amb l’evolució en la presència de grups espanyols al ERC, l’enfocament científic general dels projectes subvencionats i la contribució d’aquest programa en la carrera científica dels membres dels grups de investigació participants.

La jornada comptarà amb l’assistència de la National Contact Point del ERC a Espanya, Esther Rodríguez; del director Sistema CERCA, Lluís Rovira, i de personal investigador que ha dirigit o està dirigint projectes ERC des centres de l’Estat espanyol.

Nota de premsa (14/3/2017)

COMPARTEIX: