Horacio González (ICAC) estudiarà el comerç de l’Efes bizantí

Horacio González a l'ICAC el 2014.

Horacio González, investigador adscrit a l’ICAC, serà el director d’un projecte per estudiar el comerç d’Efes en el període bizantí (segles IV-XII). Es tracta d’un projecte del programa d’excel·lència de recerca Lise Meitner, atorgat pel Ministeri de Cultura i Investigació austríac. El programa, molt prestigiós, és per a investigadors estrangers associats a un institut de recerca d’Àustria, en aquest cas a l’Institut Austríac d’Arqueologia (ÖAI, Österreichisches Archäologisches Institut).

Actualment Horacio González és investigador postdoctoral adscrit a l’ICAC i membre de l’equip de recerca de l’ICAC Instrumentum domesticum: alimentació, economia i comerç al món antic, i participa en diversos projectes del centre.

Va ser investigador predoctoral de l’ICAC entre el 2011 i el 2014, i va llegir la tesi doctoral sobre importacions hispanes a la frontera del Rin el 2014.

Els temes d’interès d’Horacio González són el comerç en època romana i bizantina, l’epigrafia i l’arqueologia militar. Ha treballat a Alemanya, Holanda, Itàlia, Croàcia i Turquia, i ha estat vinculat a la Universidad Autónoma de Madrid, la Humboldt Universität zu Berlin, el Corpus Inscriptorum Latinarum i l’ÖAI.

COMPARTEIX: