Curs de formació del professorat: menjar i beure a l’antiguitat

El vi més antic que s'ha trobat, en una ampolla localitzada a la tomba d'un noble romà del segle IV dC i exposada a Alemanya (Historisches Museum der Pfalz Speyer - Weinmuseum). Foto: Wikimedia Commons

Ja fa nou anys que l’ICAC i el Camp d’Aprenentatge de Tarragona (DdA) organitzen un curs anual d’especialització en arqueologia clàssica per al professorat.

Enguany és del 22 al 27 de febrer i està dedicat a l’alimentació, la cuina i els àpats a l’antiguitat. Porta per títol “Menjar i beure a l’antiguitat”.

Programa i matrícula

Consta de 30 hores lectives i pràctiques i l’imparteixen investigadors de l’ICAC i professors del CdA, tant a la seu d’una institució com de l’altra.

Està adreçat a professors dels centres d’educació primària i secundària, i també està obert als estudiants de Ciències de l’Educació, Arqueologia i al públic en general. La matrícula és gratuïta.

COMPARTEIX: