Lliurats els diplomes del curs Bojos per l’arqueologia

 

 

 

 Dissabte 13 de desembre a les 10 del matí es va fer el lliurement de diplomes a l’edifici de la Pia Almoina, a Girona. És la seu de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC), un dels tres centres que han col·laborat en el curs Bojos per l’Arqueologia d’aquest 2014. Els altres dos són l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) i l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES).

 

En total són 20 els alumnes que han particpat a l’activitat, promoguda per la Fundació Catalunya-la Pedrera.

 

Joaquim Nadal (esquerra) i Lluís Farrés.

 

 

Joaquim Nadal, director de l’ICRPC i professor de la Universitat de Girona, en representació dels tres directors dels centres de recerca esmentats, va tancar el curs, amb un discurs entorn la importància de la formació per despertar les vocacions de les persones. L’IPHES està dirigit per Eudald Carbonell i l’ICAC, per Joan Gómez Pallarès. 

A continuació, Lluís Farrés, director de recerca i coneixement de la Fundació Catalunya-La Pedrera, va dur a terme l’acte de lliurament de diplomes. Va destacar l’èxit del curs i la importància de donar a conèixer la recerca en humanitats.

Finalment, l’acte va finalitzar amb una conferència de Sílvia Aulet, professora de la Universitat de Girona.

 

 

   

 

 

El Curs Bojos per l’Arqueologia s’emmarca en el programa Bojos per la ciència 2015 que impulsa la Fundació Catalunya-La Pedrera i en les sinergies establertes entre l’ICAC, l’IPHES i l’ICRPC, especialitzats en evolució humana, arqueologia i patrimoni.

 

 

 

 

Notícies relacionades

 

Lliurament de diplomes del curs Bojos per l’arqueologia 

 

Bojos per l’Arqueologia: inscripcions obertes de la segona edició

 

Bojos per l’arqueologia: última sessió a l’ICAC

 

Entrevista a dos alumnes del Bojos per l’Arqueologia del curs 2013/2014, Clàudia Manso i Pau Crous:  “L’arqueologia està molt mitificada, però no m’ha decebut”

 

 

COMPARTEIX: