Lliurament de diplomes del curs Bojos per l’arqueologia

Pia Almoina de Girona, seu de l’ICRPC.

Dissabte 13 de desembre a les 10 del matí es fa el lliurement de diplomes a l’edifici de la Pia Almoina, a Girona. És la seu de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC), un dels tres centres que han col·laborat en el curs Bojos per l’Arqueologia d’aquest 2014. Els altres dos són l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) i l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES).

En total són 20 els alumnes que han particpat a l’activitat, promoguda per la Fundació Catalunya-la Pedrera.

Lluís Farrés, director de l’àrea de Coneixement i Recerca de la Fundació Catalunya-La Pedrera iniciarà l’acte de lliurament de diplomes. Posteriorment, Joaquim Nadal, director de l’ICRPC i professor de la Universitat de Girona, en representació dels tres directors dels centres de recerca implicats, tancarà el curs. L’IPHES està dirigit per Eudald Carbonell i l’ICAC per Joan Gómez. 

El Curs Bojos per l’Arqueologia s’emmarca en el programa Bojos per la ciència 2015 que impulsa la Fundació Catalunya-La Pedrera i en les sinergies establertes entre l’ICAC, l’IPHES i l’ICRPC, especialitzats en evolució humana, arqueologia i patrimoni.

 

 

 

Notícies relacionades

 

Bojos per l’Arqueologia: inscripcions obertes de la segona edició

 

Bojos per l’arqueologia: última sessió a l’ICAC

 

Entrevista a dos alumnes del Bojos per l’Arqueologia del curs 2013/2014, Clàudia Manso i Pau Crous:  “L’arqueologia està molt mitificada, però no m’ha decebut”

 

 

 

COMPARTEIX: