III Congreso Internacional de la Sociedad de Estudios de la Cerámica Antigua

 

 

 

Àmfores del Museu de Xanten, Alemanya.

Foto: Piero Berni.

 

El III Congrés Internacional de la Sociedad de Estudios de la Cerámica Antigua-Ex officina Hispana (SECAH) serà a Tarragona del 10 al 13 de desembre del 2014. La presidència de l’organització és a càrrec dels Drs. Ramon Járrega (ICAC) i Piero Berni (investigador adscrit a l’ICAC).

 

El termini d’enviament de propostes per a comunicacions i pòsters és l’1 d’octubre.

 

Per a més informació, consulteu la primera circular.

 

Per formalitzar la inscripció, ompliu aquest formulari.

 

 

L’objectiu de la trobada és el foment i la potenciació de l’estudi de la ceràmica a l’antiguitat en l’àmbit d’Hispània, en totes les seves vessants, sense deixar de banda els vincles amb les ceràmiques d’altres zones del món antic.

 

Després de les dues exitoses primeres edicions d’aquest congrés, l’edició del 2014 està coorganitzada per l’ICAC i compta amb el suport institucional del MINECO i la Universitat Rovira i Virgili (URV).

 

La temàtica principal serà la del projecte I+D “Amphorae ex Hispania. Paisajes de producción y consumo” que dirigeix des de l’ICAC, el Dr. Ramon Járrega (ICAC), i que compta amb un equip d’investigadors hispanoportuguesos de reconegut prestigi en el camp de la ceramologia.

 

 

 

 

Edicions anteriors

 

I Congrés Internacional de la Sociedad de Estudios de la Cerámica Antigua en Hispania-Ex Officina Hispana (SECAH), Cadis, 3 i 4 de març del 2011

 

II Congreso Internacional de la SECAH – Ex Officina Hispana (SECAH), Braga (Portugal), 3- 6 d’abril del 2013

 

 

COMPARTEIX: