Presentat el llibre ‘Ouranós-Gaia. L’espai a Grècia III’

 

 

 

 

El dimecres 15 de gener de 2014 es va presenta, a les 19 hores a la sala Pi i Sunyer de Institut d’Estudis Catalans (IEC), el volum 27 de la col·lecció Documenta de l’ICAC, titulat Ouranós-Gaia. L’espai a Grècia III: anomenar l’espai.

 

L’acte va anar a càrrec de Jaume Pòrtulas (Universitat de Barcelona) i Joan Martí (Universitat Rovira i Virgili) i va comptar amb la presència dels editors del volum, Montserrat Jufresa, Montserrat Reig, Jesús Carruesco, Roger Miralles i Isabel Rodà, que són els membres del preojecte de recerca L’espai tal com el veien i el pensaven els grecs juntament amb Gemma Fortea.

 

D’esquerra a dreta, Joan Martí, Isabel Rodà,

Joandomènec Ros (president de l’IEC),

Montserrat Jufresa i Jaume Pòrtulas.

 

 

 

Imatge de l’acte a la Sala Pi i Sunyer de l’IEC i foto de cinc dels sis editors del volum; hi falta Gemma Fortea. D’esquerra a dreta, Isabel Rodà, Montserrat Reig, Jesús Carruesco, Montserrat Jufresa i Roger Miralles.


 

Aquest llibre és la publicació de les actes del III Col·loqui Internacional sobre l’espai a Grècia celebrat els dies 19 i 30 de novembre de 2010 i coorganitzat per l’IEC i l’ICAC, i culmina la sèrie de tres volums sobre la concepció de l’espai a l’antiga Grècia. Els dos volums anteriors són:

 

Topos-Chôra. L’espai a Grècia I: perspectives interdisciplinàries. Homenatge a Jean-Pierre Vernant i Pierre Vidal-Naquet

 

Ta zôia. L’espai a Grècia II: els animals i l’espai

 

 

 

Els tres volums sobre l’espai a Grècia,

publicats entre el 2010 i el 2013.

 

COMPARTEIX: