El Dr. Joan Gómez Pallarès, nou director de l’ICAC

 

 

El professor a la plaça del Fòrum

de Tarragona, el 31 de juliol del 2013.

 

Joan Gómez Pallarès, nou director de l’ICAC

 

 

El Consell de Direcció de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica ha nomenat el professor Joan Gómez Pallarès nou director del centre, en substitució de la professora Isabel Rodà, que va finalitzar el seu mandat el 31 de desembre del 2012. La seva incorporació es farà efectiva durant el mes de setembre del 2013.

 

El Dr. Gómez Pallarès (Igualada, 1960) és doctor en Filologia clàssica per la Universitat Autònoma de Barcelona (1986). L’any 1988 es va incorporar com a professor titular en l’àrea de Filologia llatina a la Universitat de Barcelona i més endavant va passar a la UAB, on és catedràtic des del 2002. 

 

Com a investigador principal ha participat en més d’una vintena de projectes nacionals i internacionals i és autor d’una àmplia bibliografia, principalment sobre literatura llatina, epigrafia llatina en vers i inscripcions musives, a més de gastronomia romana. L’any 2000 va rebre de la Generalitat de Catalunya la Distinció per a la Promoció de la Recerca Universitària, en la seva primera convocatòria.

 

Ha estat degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, vicerector de Doctorat i Formació continuada, vicerector d’Investigació, i vicerector de Política econòmica i planificació, sempre a la UAB. També ha estat vicepresident del CBUC.

 

D’altra banda, ha format part del Consell de direcció de l’ICAC durant deu anys (2002-2012).

 

El Dr. Gómez Pallarès és membre assessor de la Comissió d’Avaluació de la Recerca de l’àmbit d’Humanitats de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya. També és membre de la Comissió Tècnica de l’ANECA.

 

Trobareu el seu currículum aquí.

 

 

 

COMPARTEIX: