Seminari sobre religió, iconografia economia en el món antic

 

 

 

Tresor dels atenensos (Delfos).

Els dies 18 i 19 d’abril de 2012 té lloc a l’ICAC el seminari Religió, iconografia economia en el món antic. Coordinat pel professor Jesús Carruesco (ICAC-URV), té com a principal objectiu analitzar les interelacions entre aquests tres aspectes de la vida quotidiana (religió, iconografia i economia) a l’antiga Grècia i també a Roma.

 

El seminari compta amb la participació de prestigiosos especialistes de la Karl-Ruprechts- Universität Heidelberg, de la University of Wales Trinity Saint David, de la Universitat Rovira i Virgili i de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica. En concret, hi intervindran: Péter Káto (Karl-Ruprechts-Universität Heidelberg), Kyle Erickson (University of Wales Trinity Saint David), Glòria Cot (Universitat Rovira i Virgili), Marta García Morcillo (University of Wales Trinity Saint David), Joaquín Ruiz de Arbulo (URV-ICAC), Maria Carme Belarte (ICREA-ICAC), Diana Gorostidi (ICAC), Horacio González (ICAC) i Jesús Carruesco (ICAC-URV).

 

 

El seminari es divideix en dos blocs temàtics. El primer dia, serà sobre religió, economia i iconografia a Grècia i l’endemà. sobre religió i economia en el món antic.

 

Durant aquestes jornades es presentaran algunes de les novetats realitzades en la recerca d’aquests importants aspectes de la societat grecoromana.

 

El seminari és gratuït i està obert a tothom.

 

 

COMPARTEIX: