L’ICAC participa en el primer fòrum del CEICS amb unes jornades d’arqueologia

 

 

 

L’ICAC participa en primer fòrum internacional del Campus d’Excel·lència Internacional Catalunya Sud (CEICS) amb les Jornades d’Arqueologia sobre intervencions a la ciutat romana i el seu territori. Tindran lloc el dia 10 de novembre a la Sala d’Actes dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona i el dia 11 de novembre a la Sala d’Actes de l’Antiga Audiència de Tarragona. Cliqueu aquí per veure el programa.

 

L’ICAC pertany al Campus d’Excel·lència Internacional Catalunya Sud (CEICS) des del 2010. N’és vicepresidenta la Dra. Isabel Rodà de Llanza, directora de l’Institut. Aquest Campus té ell reconeixement de Campus d’Excel·lència Internacional d’àmbit regional europeu des del l’any passat.

 

El CEICS és el resultat de la consolidació de les diferents entitats i estructures de docència, recerca, transferència de coneixement i el sector productiu del sud de Catalunya. Té l’objectiu de ser un referent internacional en els àmbits de la química i l’energia, la nutrició i la salut, el turisme, l’enologia i el patrimoni i la cultura.

 

Aquest campus mediterrani del coneixement es concreta amb aliances amb d’altres universitats i centres d’investigació nacionals i internacionals de prestigi. L’execució de projectes ambiciosos i innovadors han de dur el CEICS a reforçar la seva projecció i consolidar-se com un pol d’atracció de talent internacional.

 

Enguany, el CEICS celebra el primer fòrum internacional, que tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de novembre del 2011 a Tarragona i que aplegarà diverses activitats coordinades per les institucions de tots els àmbits científics que el conformen.

 

 

 

 

COMPARTEIX: