Presentació dels últims tres llibres publicats per l’ICAC

Dimarts que ve a les set de la tarda al Paranimf de la Universitat Rovira i Virgili la Sra. Pilar Lapuente presenta els tres últims llibres publicats per l’ICAC. Són aquests tres:

– Anna Gutiérrez Garcia-Moreno. Roman Quarries in the Northeast of Hispania (Modern Catalonia). Documenta, 10.

Invitació

– Aureli Àlvarez Pérez, Virginia García-Entero, Anna Gutiérrez Garcia-Moreno i Isabel Rodà de Llanza. El marmor de Tarraco. Explotació, utilització i comercialització de la pedra de Santa Tecla en època romana / Tarraco Marmor. The Quarrying, Use and Trade of Santa Tecla Stone in Roman Times. Hic et Nunc, 6.

Invitació

– Aureli Àlvarez Pérez, Ana Domènech de la Torre, Pilar Lapuente Mercadal, Àfrica Pitarch, Hernando Royo Plumed. Marbles and Stones of Hispania. Exhibition catalogue (Text in English, Catalan and Spanish) [fora de col·lecció].

Invitació

Pilar Lapuente Mercadal és professora titular de l’Àrea de Petrologia i Geoquímica del Departament de Ciències de la Terra de la Universitat de Saragossa. La triple presentació que farà forma part dels actes del congrés internacional ASMOSIA que organitza l’ICAC (http://www.icac.cat/asmosia9/).

COMPARTEIX: